Skip to main content

Σήμερα η απόφαση της UEFA για το Λίμπερετς-ΠΑΟΚ, αισιόδοξοι οι Τσέχοι

Οι παίκτες της τσεχικής ομάδας θα υποβληθούν σε εξετάσεις ώστε να φανεί αν μπορούν –και πόσοι μπορούν- να επιστρέψουν στη δράση

Την απόφαση της UEFA για την τύχη της αναμέτρησης με τη Σλόβαν Λίμπερετς, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (29/09, 20:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δέκατου ομίλου του Europa League, περιμένουν εντός της ημέρας στον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες των Τσέχων θα υποβληθούν σε εξετάσεις (ύστερα από την ταλαιπωρία με τον ιό που προσβλήθηκαν) ώστε να φανεί αν μπορούν –και πόσοι μπορούν- να επιστρέψουν στη δράση. Στη συνέχεια θα ενημερωθεί η ευρωπαϊκή ομοσπονδία για το πώς έχει η κατάσταση και αυτή θα κρίνει ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που είναι ετοιμοπόλεμοι είναι αρκετός ώστε αν πρέπει να πραγματοποιηθεί το ματς.

Από την πλευρά τους οι Τσέχοι εμφανίζονται αισιόδοξοι και υπενθυμίζεται ότι ο αθλητικός τους διευθυντής δήλωσε τη Δευτέρα: «Οι συνθήκες έχουν βελτιωθεί, αλλά οι παίκτες είναι ακόμη σε καραντίνα. Πρέπει να δούμε τι θα δείξουν οι εξετάσεις. Λογικά το παιχνίδι θα γίνει. Πάντως, είναι σαφές ότι η ομάδα μας δεν θα βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Ο ΠΑΟΚ έχει προγραμματίσει να αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (10:30) για την Τσεχία και περιμένει να δει αν θα κάνει τελικά «τσεκ ιν» στα εισιτήριά του.