Skip to main content

Σημαιοφορίδης: Ο Ηρακλής θα δικαιωθεί στο διαιτητικό δικαστήριο

Ο παλαίμαχος παίκτης του «Γηραιού» και νυν δικηγόρος εξαπέλυσε πυρά αναφορικά με την απόφαση της Super League, η οποία υποβιβάζει τον σύλλογο

Πυρά εναντίον της απόφασης της Super League με την οποία αφαιρούνται βαθμοί από τον Ηρακλή και συνεπώς υποβιβάζεται στη Football League εξαπέλυσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena», ο Λάκης Σημαιοφορίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος παίκτης του «Γηραιού» και νυν δικηγόρος:

«Θεωρώ ότι το ζήτημα του Ηρακλή, έχει πολλές πτυχές. Η απόφαση για μένα έχει πρόβλημα νομιμότητας γιατί δεν υπάρχει καμία διάταξη που να δίδει τέτοια αρμοδιότητα στη Super League.

Πώς παίρνει μια καθεστωτική απόφαση αφαίρεσης βαθμών χωρίς να έχει την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ;

Οι διατάξεις δεν είναι για να ευνοούνται τρίτες ομάδες, όπως εδώ ο Λεβαδειακός, αλλά για να διασφαλίζεται ο ποδοσφαιριστής.

Είναι πέρα από κάθε λογική. Δεν ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει η κατάπτωση της εγγυητικής;. Πως νομιμοποιείται ο Λεβαδειακός;

Έρχεται ο ποδοσφαιριστής και δηλώνει δεν έχω θέμα. Αυτός νομιμοποιείται να κινηθεί κατά του Ηρακλή και όχι  ένας τρίτος που θέλει να ωφεληθεί.

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά ο Ηρακλής θα δικαιωθεί. Υπάρχουν 3-4 νομικά κενά που οι τακτικοί δικαστές θα δουν. Το πνεύμα του νόμου συντηρεί τη δικαιοσύνη. Όχι το γράμμα. Μόνο ο Πουρτουλίδης μπορούσε να ζητήσει την τιμωρία του Ηρακλή.

Δεν δικάζει το διοικητικό συμβούλιο της Super League. Το διαιτητικό αποφασίζει».