Skip to main content

Σημαντική διάκριση για την αλυσίδα καλλυντικών Dust+Cream

Η αλυσίδα Dust+Cream, διακρίθηκε με μεγάλη διαφορά, ανάμεσα σε όλες τις αλυσίδες που συμμετείχαν στα βραβεία Franchise 2016.

Η ελληνική αλυσίδα καλλυντικών Dust+Cream βραβεύτηκε ως «Best Urban Franchise» στην απονομή των βραβείων Franchise 2016 που πραγματοποιήθηκε, υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και με χορηγό επικοινωνίας το SBC Business Channel.

Η αλυσίδα Dust+Cream διακρίθηκε με μεγάλη διαφορά, ανάμεσα σε όλες τις αλυσίδες που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση, εν μέσω των αντίξοων συνθηκών για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα.

«Η αλυσίδα Dust+Cream κατάφερε να ισχυροποιήσει την αναγνωσιμότητα του brand της, αυξάνοντας παράλληλα το μερίδιο της στον κλάδο της ομορφιάς, έχοντας πάντοτε σαν βασικό της πλεονέκτημα την ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής καλλυντικών στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

»Τα καταστήματα Dust+Cream, ευρέως γνωστά ως η αλυσίδα με τα ελληνικά καλλυντικά, ακολουθώντας τις τάσεις τις σύγχρονης αγοράς και έχοντας πάντοτε σαν βασική προϋπόθεση τη διάθεση «best value for money» προϊόντων, συνεχίζουν την ανοδική του πορεία δημιουργώντας διαρκώς νέα σημεία πώλησης», αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας.

Μέσα σε διάστημα περίπου 3 ετών, έχει επεκτείνει το δίκτυο των καταστημάτων της σε περισσότερα από 35 σημεία πανελλαδικά μέχρι σήμερα θέτοντας σαν στόχο, εντός των επόμενων δύο ετών, την ανάπτυξη της αλυσίδας με συνολικά 50-55 καταστήματα πανελλαδικά.

Παράλληλα, στο αναπτυξιακό πλάνο της διετίας προβλέπει ανάπτυξη του δικτύου και σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.

Η διάκριση αυτή επισφραγίζει τις δυνατότητες ανάπτυξης των ελληνικών επιχειρήσεων ακόμη και όταν δραστηριοποιούνται μέσα σε ένα δυσχερές οικονομικό περιβάλλον και φέρει ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον.