Skip to main content

Σημαντικές παρουσίες στο επίσημο γεύμα του μαραθωνίου «Μ. Αλέξανδρος»

Την εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε στο Αναγνωστήριο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες.

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε το media lunch που διοργάνωσε η Ο.Ε. του Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» το Σάββατο (01/04), ενόψει της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής της Βόρειας Ελλάδας.

Την εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε στο Αναγνωστήριο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες, τις οποίες υποδέχθηκαν εκ μέρους των διοργανωτών ο Γενικός Γραμματέας της Ο.Ε. κ. Γιάννης Ποδιώτης, η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ της διοργάνωσης κα. Φανή Χαλκιά, η Υπεύθυνη Επικοινωνίας κα. Κατερίνα Σεφερλή, αλλά και η «οικοδέσποινα» του χώρου, κα. Χριστίνα Καραμίχου, μαζί με τον Διευθυντή Marketing του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, κ. Πρόδρομο Μοναστηρίδη.

Μεταξύ άλλων, στο media lunch του Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» παρέστησαν η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO κα. Μαρία-Αικατερίνη Παπαχριστοπούλου-Τζιτζικώστα, ο Υπεύθυνος Marketing και Επικοινωνίας του Ονομαστικού Χορηγού της διοργάνωσης Stoiximan.gr κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, o Διευθυντής Πωλήσεων του Επίσημου Προμηθευτή Dole Hellas κ. Στάθης Πισλής, ο Ταξίαρχος Σωτήριος Κωστάκογλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα. Βούλα Κοζομπόλη, η Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου κα. Κυριακή Ουδατζή, ο Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης & Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Δημαρέλος, ο Γενικός Διευθυντής της ΜΚΕ «Συμμαχία για την Ελλάδα» κ. Γιώργος Καλούδης, οι βουλευτές κα. Έλενα Ράπτη και κ. Γιάννης Σαρίδης, ο Διευθυντής Marketing της ΕΡΤ3 κ. Άγγελος Κάλλης, ο Προϊστάμενος Αθλητικού Τμήματος της ΕΡΤ3 κ. Τάσος Σταμπουλής, ο Διευθυντής της εφημερίδας “Metrosport” κ. Βασίλης Μάστορας, καθώς επίσης οι Μαραθωνοδρόμοι Μιχάλης Παρμάκης και Σόνια Τσεκίνι-Μπουδούρη, οι οποίοι μία ημέρα αργότερα αναδείχθηκαν νικητές, σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα, στη διαδρομή των 42,195 χιλιομέτρων που ενώνει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη.

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώθηκε από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελώντας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς και υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίχθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.