Skip to main content

Σίλντενφελντ: Θα περάσει δύσκολα αύριο ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα

«Για τη νίκη μπορεί να έχει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, αλλά για την πρόκριση θα είναι δύσκολο», δήλωσε ο Κροάτης αμυντικός της Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Για την αυριανή ρεβάνς κυπέλλου στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κροάτης αμυντικός της Ντίναμο Ζάγκρεμπ:

Για το αν θα ήθελε να δει το ματς και πού βρίσκεται: «Είμαι καλύτερα από την προηγούμενη περίοδο. Είμαι στο Ζάγκρεμπ τώρα. Ήθελα να είμαι παρών και στο πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο, δεν μπόρεσα, ίσως την επόμενη φορά».

Για το ποια ομάδα θα υποστηρίξει: «Είναι δύσκολο γιατί αγαπάω και τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα για την πρόκριση λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά έχω ζήσει την Τούμπα ως παίκτης και ως αντίπαλος και ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολες στιγμές θα περάσει αύριο ο Παναθηναϊκός»

Για το τι περιμένει να δει στον αγώνα: «Περιμένω να δω τον ΠΑΟΚ με μεγάλη επιθετικότητα. Έχει αξία το πώς θα διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός την κατάσταση, θα σίγουρα έχει ενδιαφέρον η αναμέτρηση. Ο Ζέκα θα είναι μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό, τρέχει για τρεις και για τον Πρίγιοβιτς δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι μετά τον τραυματισμό του, αν είναι καλά θα είναι πολύ σημαντική η παρουσία του».

Για την παρουσία του Μπεργκ: «Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον ΠΑΟΚ, έχει πολύ καλή παράδοση με τον ΠΑΟΚ και είναι σε καλή φάση σκοραρίσματος. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή άμυνα και πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένοι οι αμυντικοί πάνω στον Μπεργκ, διότι αρκούν δύο μέτρα και μία φάση για να σκοράρει».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να κάνει μια πρόβλεψη, είπε: «Είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη. Για τη νίκη μπορεί να έχει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, αλλά για την πρόκριση θα είναι δύσκολο».