Skip to main content

Συλλήψεις τριών ατόμων σε Αριδαία, Σέρρες και Ημαθία για κλοπές

Στη σύλληψη τριών ατόμων, ενός 35χρονου, ενός 34χρονου και ενός 26χρονου για κλοπές προχώρησε η αστυνομία σε Αριδαία, Σέρρες και περιοχή της Ημαθίας.

Στη σύλληψη τριών ατόμων για κλοπές προχώρησε η αστυνομία σε Αριδαία, Σέρρες και περιοχή της Ημαθίας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες τα ξημερώματα σε περιοχή της Αριδαίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας ένας 35χρονος, διότι λίγο νωρίτερα διέρρηξε κατάστημα(ταβέρνα) ιδιοκτησίας 41χρονου και αφαίρεσε ποτά και μικρό χρηματικό ποσό.

Ακόμη, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Σιδηροκάστρου ένας 34χρονος, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα προχθές το βράδυ διέρρηξε την οικία ενός 51χρονου και αφαίρεσε διάφορα εργαλεία, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.

Παράλληλα, χθες το πρωί, σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος ένας 26χρονος, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα προχθές το μεσημέρι αφαίρεσε από σταθμευμένο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 40χρονου μία μπαταρία αυτοκινήτου, ένα δοχείο με βενζίνη και ένα εργαλείο, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον παθόντα.