Skip to main content

Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για περιπτώσεις κλοπών στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής, ενώ εξιχνιάστηκαν επιπλέον τέσσερις υποθέσεις, στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής, ενώ εξιχνιάστηκαν επιπλέον τέσσερις υποθέσεις, το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, από δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν:

-42χρονος αλλοδαπός, διότι νωρίτερα, είχε αφαιρέσει πορτοφόλι με χρηματικό ποσό από 24χρονο ημεδαπό, εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης.  

-33χρονος ομογενής, ο οποίος αφαίρεσε τσάντα, που περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα, από 45χρονη ημεδαπή εντός πολιτιστικού κέντρου.

-Δύο Έλληνες, ηλικίας 23 και 27 ετών, διότι νωρίτερα αποπειράθηκαν  να αφαιρέσουν δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Επίσης, από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνιάστηκαν άλλες τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων (4) ατόμων, συγκεκριμένα:

-Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, σε βάρος τριών ατόμων, ηλικίας 29, 39 και 33 ετών, για κλοπή, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Μάιο και τον Αύγουστο του 2014, αφαίρεσαν σε δύο περιπτώσεις χρηματικά ποσά από ταμεία καταστημάτων.

-Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου, σε βάρος 32χρονου αλλοδαπού, για δύο περιπτώσεις κλοπής από Ι.Χ. αυτοκίνητα που έλαβαν χώρα αρχές Αυγούστου του 2015 στην περιοχή αρμοδιότητας τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.