Skip to main content

Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων σε οίκο ανοχής που... είχε ήδη κλείσει

Τη σύλληψη της υπεύθυνης και τριών υπαλλήλων της επιχείρησης είχε ως αποτέλεσμα ο έλεγχος αστυνομικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τη σύλληψη της υπεύθυνης και τριών υπαλλήλων της επιχείρησης είχε ως αποτέλεσμα ο αιφνίδιος έλεγχος που πραγματοποίησαν χθες αστυνομικοί σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο λειτουργούσε ως παράνομος οίκος ανοχής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για 56χρονη, ελληνικής καταγωγής, υπεύθυνη του οίκου ανοχής και τρεις εκδιδόμενες γυναίκες (2 αλλοδαπές – 1 Ελληνίδα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για λειτουργία σφραγισθείσας επιχείρησης, διευκόλυνση ακολασίας άλλων και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω χώρος, είχε σφραγισθεί το Μάρτιο του τρέχοντος έτους, καθώς λειτουργούσε ως παράνομος οίκος ανοχής, με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών μασάζ.

Οι προαναφερόμενες παραβίασαν το διοικητικό μέτρο της σφράγισης και χρησιμοποιούσαν το διαμέρισμα ως οίκο ανοχής, εντός του οποίου εκδίδονταν οι τρεις γυναίκες έναντι χρηματικού ποσού, έπειτα από τηλεφωνικά ραντεβού, τα οποία κανόνιζε η 56χρονη.

Επιπλέον, σε βάρος των εκδιδομένων γυναικών, βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις, ενώ η μία αλλοδαπή δε διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή της στη χώρα.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.