Skip to main content

Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για διάφορα αδικήματα στη Κεντρική Μακεδονία

Συλλήψεις για παρεμπόριο, παράβαση τελωνειακού κώδικα και ναρκωτικά το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα για διάφορα αδικήματα το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 34χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στο αυτοκίνητο που επέβαινε και κατασχέθηκαν 17 πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Τα λαθραία τσιγάρα θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Την ίδια στιγμή, συνελήφθησαν στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 2 άτομα ηλικίας 24 και 27 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού μικροποσότητα κάνναβης. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα ναρκωτικά τα προμηθεύτηκε ο 27χρονος  λίγο νωρίτερα από 21χρονο ημεδαπό στην ίδια περιοχή, ο οποίος και αναζητείται.

Ακόμη, συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, 44χρονος, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες αντικείμενα χωρίς τα απαιτούμενα παραστατικά και την προβλεπόμενη άδεια. Σε βάρος του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.