Skip to main content

Συλλήψεις στον Προμαχώνα για λαθραία τσιγάρα και πετρέλαιο

Ακόμη, μία γυναίκα συνελήφθη σε περιοχή των Σερρών καθώς κατείχε 175 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 15 συσκευασίες λαθραίου καπνού.

Συνελήφθησαν το Σάββατο, 3 Μαρτίου στον Προμαχώνα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, τρία άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Ένας 50χρονος υπήκοος Ρουμανίας συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 60 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ακόμη συνελήφθη ένας 67χρονος, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 100 πακέτα τσιγάρων, 400 γραμμάρια καπνού, 42 λίτρα αλκοολούχων ποτών και 10 λίτρα βενζίνης, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Μία 50χρονη συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 165 πακέτα τσιγάρων, 900 γραμμάρια καπνού και 5,45 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα παραπάνω οχήματα.

Παράλληλα, συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής, 4 Μαρτίου σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης - Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 55χρονη ημεδαπή, διότι στην κατοχή της αλλά και στην οικία της διαπιστώθηκε να κατέχει 175 πακέτα τσιγάρων και 15 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου και τα οποία κατασχέθηκαν.