Skip to main content

Συλλήψεις συνολικά τριών ατόμων στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο

Συλλήψεις για ένταλμα της Interpol Σκοπίων, κατοχή ναρκωτικών και κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη.

Στη σύλληψη τριών ατόμων για διάφορα αντικείμενα προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σήμερα το πρωί, στο κέντρο της πόλης, 30χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε αγγελία διεθνών αναζητήσεων της Interpol Σκοπίων, για παραβάσεις των Νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ακόμη, συνελήφθη, χθες το πρωί, στην περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 44χρονος ομογενής, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης, συνολικού βάρους 49,90 γραμμαρίων.

Παράλληλα, χθες το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή Δήμου Βόλβης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σοχού συνέλαβαν 68χρονο, διότι αποπειράθηκε να πληρώσει σε πρατήριο υγρών καυσίμων με αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον τρία χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία ήταν εμφανώς πλαστά.