Skip to main content

Τρεις συλλήψεις για αγοραπωλησία ναρκωτικών στη Ροτόντα

Συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών και καταδικαστικές αποφάσεις στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο.

Συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα για διάφορα αδικήματα στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα:

- Συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 21 ετών, οι οποίοι χθες το απόγευμα, ενεργώντας από κοινού με έτερο συνεργό τους, αφαίρεσαν από κατάστημα ένδυσης στο κέντρο της πόλης είδη ρουχισμού.
- Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας χθες το απόγευμα, 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.
- Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρεις ημεδαποί ηλικίας 23, 22 και 19 ετών, έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος αγόρασε από τον 22χρονο και την 19χρονη ποσότητα κάνναβης, η οποία αποτελούσε μέρος από συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 226,3 γραμμαρίων, την οποία κατείχαν από κοινού και είχαν αποκρύψει επιμελώς σε θάμνο.