Skip to main content

Συλλήψεις συνολικά 14 ατόμων στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά

Aστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους σε διάφορες περιοχές και συνέλαβαν 14 άτομα.

Συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα, για ναρκωτικά στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα, για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις:

- Χθες το πρωί, εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 25χρονος, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης και πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς. Σε σχετικά σήματα των αστυνομικών, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία ο 25χρονος, απέρριψε από το αυτοκίνητο μία συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 40,9 γραμμαρίων, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

- Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, χθες το βράδυ, στο κέντρο της πόλης (ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου), συνέλαβαν 29χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης, συνολικού βάρους 25,39 γραμμαρίων.

- Επίσης, λίγο νωρίτερα, στην ίδια περιοχή, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 24χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους 20,1 γραμμαρίων.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των παραπάνω ελέγχων, συνελήφθησαν 11 ακόμη άτομα που κατείχαν μικροδέματα ψυχοτρόπων ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.