Skip to main content

Συλλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Γιαννιτσά για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν ένας 32χρονος και μια 57χρονη στα Διαβατά Θεσσαλονίκης και ένας 53χρονος στα Γιαννιτσά, όλοι Έλληνες, για κατοχή ναρκωτικών.

Στη σύλληψη τριών ατόμων για κατοχή ναρκωτικών, προχώρησαν χθες αστυνομικοί σε Θεσσαλονίκη και Γιαννιτσά.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην περιοχή των Διαβατών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ένας 32χρονος και μία 57χρονη, Έλληνες, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε οικία που χρησιμοποιούσαν και σε όχημα ιδιοκτησίας του 32χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 233 γραμμαρίων.

Επίσης στην κατοχή της 57χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.370 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών.

Ακομη, συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή των Γιαννιτσών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 53χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 5,2 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 42 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

Φωτογραφία αρχείου