Skip to main content

Συλλήψεις σε Πέλλα, Χαλκιδική και Πιερία για υποθέσεις ναρκωτικών

Σε τρεις περιπτώσεις οι συλληφθέντες βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους κάνναβη. Στη Χαλκιδική συνελήφθησαν δύο νεαρά άτομα, το ένα ανήλικο.

Για υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών πραγματοποιήθηκαν εχθές συλλήψεις σε Πέλλα, Χαλκιδική και Πιερία, όπως ενημερώνει η Γ.Π. Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη εχθές (29/12) το πρωί, σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 45χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε ότι έκρυβε σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 163 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Επίσης, συνελήφθησαν εχθές το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 19 και 15 ετών, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του 19χρονου ποσότητα κάνναβης βάρους 46,8 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του 15χρονου ποσότητα κάνναβης βάρους 16,1 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Τέλος, συνελήφθη το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 36χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε ότι έκρυβε στην κατοικία του συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 37,2 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.