Skip to main content

Συλλήψεις πέντε ατόμων για ναρκωτικά στη Κεντρική Μακεδονία

Συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα για κατοχή ναρκωτικών κατά τη διάρκεια ελέγχων σε διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη σύλληψη συνολικά πέντε ατόμων για ναρκωτικά προχώρησαν αστυνομικοί σε περιοχές της Βέροιας, της Χαλκιδικης και της Πιερίας.

Συγκεκριμένα:

- Συνελήφθη χθες το βράδυ στην Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 37χρονος, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 37χρονος και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 47 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης. Επιπλέον σε έρευνα που ακολούθησε σε χώρο που χρησιμοποιούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης 104 γραμμαρίων.

- Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 32χρονος, καθώς μετά από οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών εντοπίστηκε τη στιγμή που επιχειρούσε να πουλήσει ποσότητα κάνναβης βάρους 94 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Επίσης διαπιστώθηκε σε χώρο κοντά στο σπίτι του να καλλιεργεί 2 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

- Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 40χρονος, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 47 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 865 ευρώ.

- Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 2 άτομα ηλικίας 39 και 35 ετών, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 6 γραμμαρίων, την οποία κατείχαν από κοινού. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.