Skip to main content

Συλλήψεις οκτώ ατόμων για ναρκωτικά στην Κεντρική Μακεδονία

Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα για ναρκωτικά σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων το τελευταίο 48ωρο.

Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα για ναρκωτικά σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων το τελευταίο 48ωρο.

Συγκεκριμένα:

- Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 2 άτομα ηλικίας 38 και 55 ετών, διότι κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού 2 συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, καθώς και αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης. Επιπλέον σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 55χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 118,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

- Συνελήφθη στις 12 Ιουνίου το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 45χρονος, διότι κατά τον έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαινε διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

- Συνελήφθη προχθές  το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 24χρονος, διότι κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.

- Συνελήφθη προχθές το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένας 29χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 4,8 γραμμαρίων.

- Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας 30χρονος διότι βρέθηκαν στην κατοχή του, αλλά και στην οικία του, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι κατασχεθείσες ποσότητες των ναρκωτικών προέρχονταν από δενδρύλλιο κάνναβης που καλλιεργούσε ο προαναφερόμενος σε προγενέστερο χρόνο σε αγροτική περιοχή της Πέλλας.

- Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας ένας 19χρονος και ένας ανήλικος, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών. Ειδικότερα αρχικά εντοπίστηκε ο ανήλικος στην Νάουσα όπου κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι τα ναρκωτικά τα προμηθεύτηκε έναντι χρηματικού αντίτιμου από τον 19χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην ίδια περιοχή και συνελήφθη.