Skip to main content

Συλλήψεις για τσιγάρα, ναρκωτικά και κλοπές στη Θεσαλονίκη

Συνελήφθη μια 54χρονη στον Λαγκαδά καθώς κατείχε πάνω από 70 λαθραία πακέτα τσιγάρα, ενώ συνελήφθη και 18χρονος για κλοπή και ναρκωτικά.

Συνελήφθησαν συνολικά δύο άτομα για υποθέσεις που αφορούν σε λαθραία τσιγάρα, κλοπές και ναρκωτικά, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά συνέλαβαν 54χρονη Ελληνίδα διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26 λαθραία πακέτα τσιγάρα. Σε έλεγχο που ακολούθησε στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 48 πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την εδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Παράλληλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., χθες το απόγευμα στην περιοχή των Συκεών, 18χρονος Έλληνας, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα την οποία είχε αφαιρέσει νωρίτερα από το κέντρο της πόλης.

Επιπλέον, στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης βάρους 5,1 γραμμαρίων.

Την ίδια στιγμή, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σε βάρος 36χρονου Έλληνα, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα σε δύο περιπτώσεις, τον Αύγουστο του 2015, εισήλθε σε καταστήματα στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσε χρηματικά ποσά που συνολικά υπερβαίνουν τις 5.000 ευρώ.

Ακόμη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού συνέλαβαν χθες το μεσημέρι, 46χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 7 ετών για παράβαση του Νόμου περί όπλων.