Skip to main content

Συλλήψεις για πλαστά χαρτονομίσματα σε Κεντρική Μακεδονία

Συνελήφθη ένας 33χρονος και μια 20χρονη σε περιοχή της Ημαθίας και ένας 30χρονος Έλληνας σε περιοχή της Πέλλας για πλαστά χαρτονομίσματα.

Συνελήφθησαν συνολικά τρία άτομα σε περιοχές της Ημαθίας και της Πέλλας για υπόθέσεις με πλαστά χαρτονομίσματα.

Συγκεκριμένα:

- Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 33χρονος και μία 20χρονη, Έλληνες, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, νωρίτερα την ίδια ημέρα, πραγματοποίησαν αγορές προϊόντων από δύο καταστήματα σε περιοχή της Ημαθίας, χρησιμοποιώντας 2 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πλαστά χαρτονομίσματα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 830 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή τους και δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

- Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας 30χρονος Έλληνας, διότι από την έρευνα προέκυψε ότι την προηγούμενη ημέρα, για την αγορά προϊόντων από κατάστημα, χρησιμοποίησε ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Επιπλέον διαπιστώθηκε να κατέχει ακόμη 3πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.