Skip to main content

Συλλήψεις για παράνομα «φρουτάκια» στη Θεσσαλονίκη

Έλεγχοι από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε καταστήματα στο κέντρο της πόλης και τους Αμπελόκηπους.

Στοχευμένους ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για τον εντοπισμό ατόμων, που ενέχονται σε περιπτώσεις διενέργειας απαγορευμένων παιγνίων πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων:

- Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης, 51χρονος ημεδαπός ως προσωρινά υπεύθυνος αυτού, καθώς είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή στον οποίο διενεργούνταν παράνομα, τυχερά παίγνια, από 60χρονο θαμώνα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

- Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή αρμοδιότητάς τους, τρείς ημεδαποί ηλικίας 42, 47 και 63 ετών (1 άντρας – 2 γυναίκες), ο ένας εκ των οποίων, ως προσωρινά υπεύθυνος αυτού, καθώς είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 30 ηλεκτρονικούς υπολογιστές που ελέγχονταν από κεντρικό υπολογιστή, και οι έτερες δύο, ως παίκτριες παράνομων τυχερών παιγνίων.