Skip to main content

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα σε Πιερία και Προμαχώνα

Συλλήψεις τριών συνολικά ατόμων το τελευταίο 24ωρο για κατοχή λαθραίων τσιγάρων σε περιοχές της Πιερίας και του Προμαχώνα.

Στη σύλληψη συνολικά τριών ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί σε Πιερία και Προμαχώνα, κατά το τελευταίο 24ωρο, για λαθραία τσιγάρα.

Συγκεκριμένα:

- Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 64χρονος Έλληνας, διότι σε έλεγχο του καταστήματός του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 172 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Συνελήφθησαν χθες στον Προμαχώνα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 2  άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

- Ένας 26χρονος Έλληνας καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει 50 πακέτα τσιγάρων, τα οποία είχε εισάγει χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
- Ένας 41χρονος Έλληνας,  καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημά του, 50 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν, καθώς και το παραπάνω όχημα.