Skip to main content

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα και ποτά στην Κεντρική Μακεδονία

Συνελήφθησαν ένας 40χρονος και ένας 30χρονος στους Ευζώνους Κιλκίς για λαθραία τσιγάρα, ενώ συνελήφθη ακόμη ένα ατόμο στον Προμαχώνα για λαθραία ποτά.

Στη σύλληψη τριών ατόμων σε Κιλκίς και Προμαχώνα προχώρησαν οι αστυνομικοί το τελευταίο 24ωρο για λαθραία τσιγάρα και ποτά.

Συγκεκριμένα:

- Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή των Ευζώνων Κιλκίς, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα συνελήφθησαν:
  - 40χρονος ημεδαπός, διότι στο όχημά του διαπιστώθηκε να κατέχει 50 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
  - 32χρονος ημεδαπός, διότι στο όχημά του διαπιστώθηκε να κατέχει 60 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στο αρμόδιο Τελωνείο.

- Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 54χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 10 φιάλες με 13 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το παραπάνω όχημα.