Skip to main content

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα, διωκτικά έγγραφα και ναρκωτικά

Συλλήψεις συνολικά τεσσάρων ατόμων για λαθραία τσιγάρα, καταδικαστικές αποφάσεις και ναρκωτικά κατά τη διάρκεια ελέγχων στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για λαθραία τσιγάρα, καταδικαστικές αποφάσεις και ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών:

- Συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στις 21/5, 38χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου προέκυψε ότι, σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 6 ετών και 6 μηνών και χρηματική ποινή για σωματεμπορία, σύσταση συμμορίας και παραβάσεις του ΚΟΚ.

Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του 4ου Τμήματος Θεσσαλονίκης και βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με τα οποία διατάσσεται η σύλληψή του για τις ως άνω παραβάσεις.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

-χθες το απόγευμα, δύο αλλοδαπούς ηλικίας 26 και 22 ετών, διότι είχαν αποκρύψει εντός φρεατίου μία τσάντα που περιείχε 168 πακέτα τσιγάρα και 7 συσκευασίες καπνού που στο σύνολό τους δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
-χθες το μεσημέρι, έναν 21χρονο αλλοδαπό, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 101 πακέτα τσιγάρα και 10 συσκευασίες καπνού που στο σύνολό τους δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.