Skip to main content

Συλλήψεις για δενδρύλλια κάνναβης και κατοχή μικροποσοτήτων

Πέντε άτομα συνελήφθησαν για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης εχθές, Δευτέρα 8 Αυγούστου, σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ένα δενδρύλλιο κάνναβης καλλιεργούσε σε γλάστρα κοντά στο τροχόσπιτο στο οποίο διέμενε, ένας 50χρονος ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή της Χαλκιδικής εχθές, Δευτέρα 8 Αυγούστου, το μεσημέρι.

Ο άνδρας επίσης είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αλλά και 14 συσκευασίες με λαθραίο καπνό, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Το δενδρύλλιο εκριζώθηκε από την αστυνομία, η μικροποσότητα κάνναβης κατασχέθηκε και ο καπνός θα αποσταλεί στην αρμόδια Υπηρεσία για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ακόμη, συνελήφθη ένας 32χρονος στην Πέλλα ο οποίος καλλιεργούσε ένα δενδρύλλιο κάνναβης στην ταράτσα του σπιτιού του.

Ένας 25χρονος νεαρός συνελήφθη επίσης στην Πέλλα, καθώς είχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης στο αυτοκίνητο που επέβαινε.

Σε περιοχή της Πιερίας συνελήφθη ένας 43χρονος, επειδή κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης αναμεμιγμένο με καπνό.

Τέλος, εχθές το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας συνελήφθη και ένας 19χρονος με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης στην κατοχή του.