Skip to main content

Συλλήψεις έξι ατόμων για ναρκωτικά και καταδικαστικές αποφάσεις

Στη σύλληψη συνολικά έξι ατόμων για ναρκωτικά και εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις προχώρησαν αστυνομικοί σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα για ναρκωτικά και καταδικαστικές αποφάσεις σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα:

- Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, δύο άτομα ηλικίας 41 και 35 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχουν συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 11,4 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

- Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής ένας 29χρονος, διότι κατά τη διάρκεια καθιερωμένων ελέγχων από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πολυγύρου, του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης, βάρους 5,2 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου.

- Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 18χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους 6,8 γραμμαρίων.

- Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 43χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

- Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 55χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 4 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκιδικής, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 31 μηνών και χρηματική ποινή 3.500 Ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών και της φορολογικής νομοθεσίας.