Skip to main content

Συλλήψεις έξι ατόμων για διάφορα αδικήματα σε Σέρρες και Χαλκιδική

Συλλήψεις συνολικά έξι ατόμων σε Σέρρες και Χαλκιδική για διάφορα αδικήματα κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων το τελευταίο 24ωρο.

Συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα για διάφορα αδικήματα σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα

- Συνελήφθη χθες το πρωί στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 54χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατά την είσοδό του στη χώρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών.  

- Συνελήφθησαν χθες σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Καλλικράτειας, τρία άτομα ηλικίας 21, 19 και 17 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, παραβίασαν περίπτερο και αφαίρεσαν προϊόντα αξίας 40 ευρώ.

- Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, μία 43χρονη, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

- Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 52χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 19 μηνών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ, για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας και υγειονομικών διατάξεων.