Skip to main content

Συλλήψεις επτά ατόμων το τελευταίο 24ωρο στη Κεντρική Μακεδονία

Στη σύλληψη επτά ατόμων για κλοπές, ναρκωτικά και παράβαση του τελωνειακού κώδικα προχώρησε η αστυνομία στη Κεντρική Μακεδονία.

Συνελήφθησαν επτά άτομα για διάφορα αδικήματα το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικά

• Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 25χρονος, διότι κατελήφθη να προσπαθεί να αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα από χώρο πτηνοτροφείου. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.
• Συνελήφθη χθες το βράδυ στη Βέροια, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 40χρονος, διότι νωρίτερα διέρρηξε σταθμευμένο αυτοκίνητο και προσπάθησε να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό του, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.
• Συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 56χρονος, διότι σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής όπου εντοπίσθηκε, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 7 φυτά δενδρυλλίων κάνναβης ύψους έως 15 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
• Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, άτομα ηλικίας 53 και 32 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και καπνός βάρους 15,3 γραμμαρίων, εμποτισμένος με έλαιο κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.
• Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα καπνού βάρους 360 γραμμαρίων, που δεν έφερε την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Ο λαθραίος καπνός κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Σκύδρας, για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας.
• Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Κατερίνης, ένας 74χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.
• Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών κλοπή από κατάστημα. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το Μάρτιο του 2013 στην πόλη των Σερρών, μπήκε παράνομα σε κατάστημα-αναψυκτήριο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές, φιάλες ποτών και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 3.500 ευρώ περίπου, σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιδιοκτήτη.
• Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών διάρρηξη καταστήματος. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιανουάριο του 2013, παραβίασε κατάστημα ενδυμάτων στην πόλη των Σερρών και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.
• Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σε βάρος δύο ανήλικων, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές το απόγευμα στις Σέρρες, αφαίρεσαν από την κατοχή 18χρονου ένα κινητό τηλέφωνο.