Skip to main content

Συλλήψεις επτά ατόμων για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Τη σύλληψη συνολικά επτά ατόμων είχαν ως αποτέλεσμα οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο.

Τη σύλληψη συνολικά επτά ατόμων είχαν ως αποτέλεσμα οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, τεσσάρων ατόμων - 3 (1 γυναίκα-2 άντρες), ηλικίας 38, 22 και 56 ετών και 39χρονου αλλοδαπού, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των παραβάσεων των Νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρησησε οικία των συλληφθέντων, στην περιοχή των Διαβατών, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δέμα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 37 γραμμαρίων, το οποίο προόριζαν για περαιτέρω διάθεση, ενώ διαπιστώθηκε, ότι η 38χρονη, αντιλαμβανόμενη τον επικείμενο έλεγχο, απέρριψε σε υπαίθριο χώρο της οικίας, ένα πιστόλι το οποίο και κατασχέθηκε.

Από περαιτέρω έρευνες που διενεργήθηκαν στο ίδιο οίκημα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Ένα γεμιστήρα πιστολιού που περιείχε επτά φυσίγγια των 9 χιλιοστών
  • 26 φυσίγγια των 9χιλιοστών
  • Εννέα ναρκωτικά δισκία και
  • 2.750 ευρώ, ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ακόμη, διαπιστώθηκε η παράνομη διαμονή του 39χρονου αλλοδαπού στην ελληνική επικράτεια, καθότι δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.