Skip to main content

Συλλήψεις επτά ατόμων για διάφορα αδικήματα στην Κεντρική Μακεδονία

Συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα για διάφορα αδικήματα από αστυνομικούς της ΓΠΑΔΚΜ, σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα για διάφορα αδικήματα σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Πέλλα και Σέρρες, από αστυνομικούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο γυναίκες ηλικίας 20 και 22 ετών, για κατά περίπτωση κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, προχθές σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, η 20χρονη αφαίρεσε από χώρο νοσοκομείου ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο στη συνέχεια παρέδωσε στην 22χρονη στο Κιλκίς. Το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή της 22χρονης και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Παράλληλα, συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, μία 45χρονη, διότι σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 44 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή και μικροποσότητα κάνναβης.

Ακόμη, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 36 και 38 ετών, διότι διαπιστώθηκε να διαθέτουν προς πώληση, διάφορα προϊόντα παρεμπορίου, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος του βεβαιώθηκαν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Τέλος, συνελήφθησαν χθες το πρωί σε περιοχές των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, σε διαφορετικές περιπτώσεις, δύο άνδρες ηλικίας 28 και 26 ετών, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Ειδικότερα, στον 28χρονο επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 19 μηνών, για κλοπή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ στον 26χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για τα ίδια αδικήματα.