Skip to main content

Συλλήψεις δύο ατόμων για λαθραία ποτά και τσιγάρα στον Προμαχώνα

Συνελήφθησαν ένας 38χρονος Μολδαβός και ένας 49χρονος Βούλγαρος για λαθραία τσιγάρα και λαθραία ποτά προχώρησαν οι αστυνομικοί στον Προμαχώνα.

Στη σύλληψη συνολικά δύο ατόμων για λαθραία τσιγάρα και λαθραία ποτά προχώρησαν οι αστυνομικοί στον Προμαχώνα.

Συγκεκριμένα:

• Συνελήφθη χθες το βράδυ στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 38χρονος υπήκοος Μολδαβίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του 30 πακέτα καπνού και 10 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα. Επίσης στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (teaser). Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

• Συνελήφθη χθες το πρωί στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 49χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα που οδηγούσε, 6 φιάλες και 4 δοχεία, που περιείχαν συνολικά 14,2 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.