Skip to main content

Συλλήψεις δύο ατόμων για κλοπές και εξιχνίαση ληστειών στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη δύο ατόμων για περιστατικά κλοπών και στο σχηματισμό μιας δικογραφίας για υπόθεση ληστείας προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Στη σύλληψη δύο ατόμων για περιστατικά κλοπών και στο σχηματισμό μιας δικογραφίας για υπόθεση ληστείας προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα,

  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης- Αγίου Παύλου, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 38χρονου, για περιπτώσεις ληστειών.
    Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 38χρονος:
    -Στις 3 Μαίου, σε είσοδο οικοδομής στην περιοχή της Άνω Πόλης, με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από ανυποψίαστη 70χρονη γυναίκα, ένα χρυσό σταυρό.
    -Στις 6 Μαίου, μαζί με άγνωστο συνεργό του στην ίδια περιοχή, πλησίασαν ηλικιωμένη  γυναίκα και με τη χρήση σωματικής βίας και απειλών, αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα και την τσάντα της.
  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης- Ευκαρπίας, συνέλαβαν χθες το πρωί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 44χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Κλοπή κατ’ εξακολούθηση». Ειδικότερα, ο 44χρονος, λίγο πριν τη σύλληψή του, εισήλθε σε οικία στην περιοχή της Πολίχνης, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια. Ακόμη, πρωινές ώρες στις 5 Ιουνίου εισήλθε σε έτερη οικία στην ίδια περιοχή, από το εσωτερικό της οποία αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
  • Στις 15 Ιουνίου, στο κέντρο της πόλης, από δικυκλιστές αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 28χρονος ομογενής, ο οποίος αφαίρεσε το πορτοφόλι ηλικιωμένου.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.