Skip to main content

Συλλήψεις 3 ατόμων το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Κ. Μακεδονίας

Στη σύλληψη τριών ατόμων για καταδικαστικές αποφάσεις και ναρκωτικά προχώρησαν αστυνομικοι σε Πιερία, Πέλλα και Χαλκιδική.

Συνελήφθησαν συνολικά τρία άτομα για εκκρεμείς καταδικάστικές αποφάσεις και ναρκωτικά σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα:

- Συνελήφθη χθες το πρωί στην Πέλλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, 58χρονος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καβάλας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 13 μηνών, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εράνων.

- Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, 49χρονος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών και χρηματική ποινή 1.300 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί επιταγών.

- Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της  Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας 53χρονος, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει και να αποκρύπτει στο σπίτι του συνολικά 5 συσκευασίες που περιείχαν 143 γραμμάρια αποξηραμένων φύλλων κάνναβης, 8,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα γυάλινο βάζο που περιείχε χασισέλαιο βάρους 2,2 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.