Skip to main content

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων στη Θεσσαλονίκη για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Συνελήφθησαν υπεύθυνοι καταστημάτων καθώς και θαμώνες για διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την Τούμπα.

Συνελήφθησαν δύο άτομα - υπεύθυνοι καθώς και δύο θαμώνες καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη, στα οποία λειτουργούσαν υπολογιστές με τυχερά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχων της αστυνομίας, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στις περιοχές του κέντρου της πόλης και της Τούμπας:

- Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, συνέλαβαν 50χρονο, ο οποίος ως υπεύθυνος - διευθύνων καταστήματος, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 25 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε έναν εκ των οποίων  διενεργούνταν απαγορευμένα παιχνίδια από 37χρονη θαμώνα, η οποία επίσης συνελήφθη. Επιπλέον συνελήφθη 44χρονη υπάλληλος του καταστήματος, η οποία διαχειριζόταν κεντρικό υπολογιστή.

- Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, 37χρονος, ως υπεύθυνος διευθύνων καταστήματος και 48χρονος θαμώνας, καθώς ο πρώτος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 29 υπολογιστές, σε έναν εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα παίγνια από τον δεύτερο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.