Skip to main content

Συνελήφθη πρώην ιδιοκτήτης ραδιοφωνικών σταθμών της Θεσσαλονίκης

Σε βάρος του 56χρονου εκκρεμούν 11 καταδικαστικές αποφάσεις - Πρωταγωνιστούσε στα ερτζιανά της πόλης κατά τις δεκαετίες του 1990 και του 2000.

Στη σύλληψη 56χρονου επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στα ερτζιανά της πόλης κατά τις δεκαετίες του 1990 και του 2000,  προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς σε βάρος του εκκρεμούν παλαιότερες καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, σε βάρος του 56χρονου εκκρεμούν 11 καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής για τα αδικήματα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο, της παράβασης Νομοθεσίας που αφορά σε καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων, της παράβασης της εργατικής Νομοθεσίας, παράβασης της Νομοθεσίας που αφορά στην πνευματική ιδιοκτησία και της έκδοσης ακάλυπτης επιταγής.

Ο 56χρονος έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 6 ετών και 11 μηνών και στην καταβολή χρηματικής ποινής 3.200 ευρώ.

Μετά τη σύλληψη του, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια επρόκειτο να οδηγηθεί στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω. Ο 56χρονος φυγόποινος καλείται να πληρώσει τις οφειλές του ενώ σε αντίθετη περίπτωση αναμένεται οδηγηθεί στη φυλακή, ανέφερε στη Voria.gr αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο συλληφθείς το 2010 ήταν εκ των ιδρυτών του ραδιοφωνικού σταθμού "Αρης FM" που εξέπεμπε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, ενώ διατέλεσε ρυθμιστικός παράγοντας στον Star FM, τον Heart FM, όπως επίσης και σε άλλα Μέσα Ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης.