Skip to main content

Σύλληψη ενός 37χρονου άνδρα στην Κατερίνη για «φρουτάκια»

Ο 37χρονος προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτή η παράνομη δραστηριότητα του μετέτρεπε τις οθόνες με τα παράνομα παιχνίδια σε νόμιμες ιστοσελίδες.

Συνελήφθη ένα άτομο μετά από έφοδο των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Κατερίνης, στο οποίο διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Πρόκειται για 37χρονο προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, σε βάρος του οποίου καθώς και της 34χρονης ιδιοκτήτριας που απουσίαζε κατά τον έλεγχο, σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ σε αιφνιδιαστικό έλεγχο των αστυνομικών στο παραπάνω κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, διαπιστώθηκε ο προαναφερόμενος να έχει θέσει σε λειτουργία 45 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διεξάγονταν με ειδικό λογισμικό παράνομα τυχερά παίγνια.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 37χρονος, προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτή η παράνομη δραστηριότητα του, διαχειριζόταν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω κεντρικού υπολογιστή (server), που είχε τη δυνατότητα να μετατρέπει τις οθόνες όπου διενεργούνταν τα παράνομα τυχερά παίγνια σε νόμιμες ιστοσελίδες.

Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, που λειτουργούσε ως εξυπηρετητής (server).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.