Skip to main content

Σύλληψη 31χρονου αλλοδαπού για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

Εντοπίστηκε όχημα που οδηγούσε ο συλληφθείς, με το οποίο μετέφερε πέντε αλλοδαπούς, που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για παρανομή.

Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σήμερα το πρωί, έπειτα από σύντομη καταδίωξη, αλλοδαπός που ενέχεται σε περίπτωση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών.  

Πρόκειται για 31χρονο άντρα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών προς το εσωτερικό της χώρας.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, στην Εγνατία Οδό, στα διόδια της Ανάληψης, εντοπίστηκε όχημα που οδηγούσε ο συλληφθείς, με το οποίο μετέφερε πέντε αλλοδαπούς, που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην χώρα.

Σημειώνεται ότι, σε σήμα στάσης που έγινε προκειμένου να πραγματοποιηθεί αστυνομικός έλεγχος, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα κι έπειτα από σύντομη καταδίωξη, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, στο Δερβένι.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Μυγδονίας, προέκυψε ότι, οι διακινούμενοι εισήλθαν από την Ελληνοτουρκική μεθόριο με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο μεταφοράς των αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.