Skip to main content

Σύλληψη 30χρονου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης-Παραβάσεις στη Γιαννιτσών

Συνελήφθη άντρας που εκκρεμούν εις βάρος του διωκτικά έγγραφα και βεβαιώθηκαν παραβάσεις για τη νομοθεσία περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου σήμερα τα ξημερώματα ένας 30χρονος, αλγερινής καταγωγής, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν:

- απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (8) ετών και (10) μηνών, για τα αδικήματα της ληστείας, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της αντίστασης.
- Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, σύμφωνα με την οποία, διατάσσεται η ανάκληση απόλυσης του ανωτέρω, που είχε διαταχθεί με προηγούμενη διάταξη και η σύλληψή του, προκειμένου να εκτίσει το κατά την απόλυσή του υπόλοιπο της ποινής που του είχε επιβληθεί από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Το τελευταίο 24ωρο, οι αρχές πραγματοποίησαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν δέκα παραβάσεις, που αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων.