Skip to main content

Συλλυπητήριο μήνυμα του δ. Θεσσαλονίκης για τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο

Στο μήνυμά του, ο δήμος σημείωσε πως ο εκλιπών υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση τα κοινά και ήταν πολύτιμος αρωγός σε όλες τις προσπάθειες του δήμου

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε ο δήμος Θεσσαλονίκης για την απώλεια του προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παπαδόπουλου. 

Μάλιστα στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή αναφέρει ότι θα μεταφέρει την ώρα έναρξης του δημοτικού συμβουλίου μια ώρα αργότερα ώστε όσοι θέλουν να μπορούν να παραστούν στην κηδεία του εκλιπόντα.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του δήμου Θεσσαλονίκης:

Η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παπαδόπουλου και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο εκλιπών υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση τα κοινά από διάφορες θέσεις ευθύνης και ήταν πολύτιμος αρωγός σε όλες τις προσπάθειες του Δήμου για την επίλυση των ζητημάτων της πόλης.

Προκειμένου να μπορέσουν να παραστούν στην κηδεία όσοι δημοτικοί σύμβουλοι το επιθυμούν, η αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 17.00, αντί στις 16.00, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.