Πέμπτη 26 Απριλίου 2018
x

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ

Διακρίθηκε για το ήθος, την εντιμότητα, τη συνέπεια, αλλά και την μεγάλη αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Βοιωτία, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ

Σε συλλυπητήρια δήλωση για τον θάνατο του βουλευτή και πρώην Υπουργού, Βαγγέλη Μπασιάκου (δείτε εδώ), προχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από την ξαφνική απώλεια του φίλου και συναγωνιστή στις κοινές μάχες για την παράταξη και την Πατρίδα μας Βαγγέλη Μπασιάκου. Υπηρέτησε ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργός των Κυβερνήσεών της τα πραγματικά συμφέροντα του λαού και της χώρας μας. Πιστός στις αρχές και τις αξίες που φωτίζουν και αναβαθμίζουν το δημόσιο βίο. Διακρίθηκε για το ήθος, την εντιμότητα, τη συνέπεια, αλλά και την μεγάλη αγάπη  του για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Βοιωτία. Τιμούσε τους συμπολίτες του και τιμήθηκε επάξια από αυτούς. Στην γυναίκα του Βικεντία, τον γιό του Θανάση – Αριστείδη και σε όλους τους οικείους του, εκφράζω την βαθιά οδύνη μου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου», ήταν η δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε και ο Αλέξης Τσίπρας για την απώλεια του Βαγγέλη Μπασιάκου.

«Πληροφορήθηκα με θλίψη τον άδικο χαμό του Ευάγγελου Μπασιάκου. Θερμά συλλυπητήρια στη οικογένεια του και στην παράταξη που υπηρέτησε επί δεκαετίες», δήλωσε ο πρωθυπουργός.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ