Skip to main content

Συλλυπητήρια από Γεννηματά και Ποτάμι για τον θάνατο του Κυριακού

Γεννηματά: Ιδιαίτερη η συμβολή του στην ενημέρωση και στην πολυφωνία - Ποτάμι: Συνέβαλε σημαντικά στην πλουραλιστική ενημέρωση στη χώρα

Τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του εφοπλιστή και ιδρυτή του ΑΝΤ-1, Μίνωα Κυριακού, εξέφρασε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

«Υπήρξε ένας δραστήριος και καινοτόμος επιχειρηματίας στη ναυτιλία και στα μέσα ενημέρωσης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό», ανέφερε η κυρία Γεννηματά και πρόσθεσε:

«Αποτέλεσε έναν από τους βασικούς θεμελιωτές της ιδιωτικής τηλεόρασης και ραδιοφωνίας στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη συμβολή στην ενημέρωση και στην πολυφωνία. Μα πάνω από όλα ήταν ένας ζεστός άνθρωπος, ένας στοργικός πατέρας, ένας καλός φίλος».

Συλλυπητήρια και από το Ποτάμι

Τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Μίνωα Κυριακού, εξέφρασε το Ποτάμι.

«Ο Μίνως Κυριακού πρωταγωνίστησε στην επιχειρηματική ζωή του τόπου και διέγραψε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ναυτιλίας και των ΜΜΕ.  Άνθρωπος με αγάπη για τη χώρα, ανοιχτό πνεύμα και διάθεση προσφοράς άφησε σημαντικό έργο σε πολλούς τομείς. Με την ίδρυση του ΑΝΤ1 συνέβαλε σημαντικά στην πλουραλιστική ενημέρωση στη χώρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.