Skip to main content

Καβγάς Παππά-Σπυράκη στο Twitter για την παρέμβαση στον Ντάισελμπλουμ

Ο Νίκος Παππάς σχολίασε με ανάρτησή του στo Twitter απόσπασμα της παρέμβασης της Μαρίας Σπυράκη στον Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Καβγάς ξέσπασε στο twitter μεταξύ του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά και της ευρωβουλευτή της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παππάς σχολίασε με ανάρτησή του στo Twitter ο Νίκος Παππάς απόσπασμα της παρέμβασης της Μαρίας Σπυράκη η οποία απευθυνόμενη στον Γερούν Ντάισελμπλουμ κατά την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είπε: «φιλοτεχνείτε μια εικόνα για την Οικονομία της Ελλάδας που βασίζεται στην φωτογραφία της στιγμής».

«Τη φανέλα της Εθνικής την έφαγε ο σκώρος...» έγραψε συγκεκριμένα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Άμεση ήταν η απάντηση της κυρίας Σπυράκη με δύο tweets που είχε κάνει κατά τη διάρκεια της ομιλίας της και δίνουν πιο πλήρη εικόνα της παρέμβασης της, αφού στην ομιλία της υπενθύμισε στον κ. Ντάισλμπλουμ τη δέσμευσή για διευθέτηση του χρέους και υποστήριξε ότι η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση αφοσιωμένη στις μεταρρυθμίσεις, στη μείωση φόρων και στη μείωση δαπανών.

«Έκθετος για μια ακόμα φορά ο κ. Παππάς, που εξάλλου μας έχει συνηθίσει στις μισές αλήθειες», αναφέρουν κύκλοι προσκείμενοι στην κυρία Σπυράκη.