Skip to main content

Συγκλονίζει η κόρη του οδηγού ταξί - Αύριο απολογείται ο αστυνομικός

Χθες ο αστυνομικός, ο οποίος είχε συμμετάσχει στην σύλληψη Μαζιώτη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, απ΄ όπου πήρε προθεσμία. Το μήνυμα της κόρης του οδηγού

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει τη Δευτέρα για να απολογηθεί ο 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος την Παρασκευή το απόγευμα έκοψε το νήμα της ζωής του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά.

Χθες ο αστυνομικός, ο οποίος είχε συμμετάσχει στην σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη τραυματίζοντάς τον με το όπλο του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, απ΄ όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Σε βάρος του ασκήθηκε απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία. Ο 30χρονος, αν και στην αρχή είπε ότι το κίνητρό του ήταν η ληστεία, στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα.

Πηγές πάντως από την αστυνομία, δεν διαψεύδουν τις φήμες που κυκλοφορούν πως οι προσωπικοί λόγοι  ήταν η άσχημη οικονομική του κατάσταση, που τον ώθησε στο να επιχειρήσει να ληστέψει τον 52χρονο.

Εν τω μεταξύ, συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία από τη δολοφονία του οδηγού ταξί. Η οικογένειά του ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί. Η κόρη του Αθηνά Τζέλιου που ζει στη Γερμανία, ανάρτησε φωτογραφία προφίλ στο Facebook, μια με τον αγαπημένο της πατέρα.

«Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ο καλύτερος άνθρωπος ήταν και θα είναι για πάντα» έγραψε. «Σαν ψέματα σαν ψέματα. Τον έχασα για πάντα…. μου τον πήραν. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν και αυτός τον πείραξε όμως και μου τον πήρε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χθες εκατοντάδες ήταν οι φίλοι και συνάδελφοι, που παραβρέθηκαν στην κηδεία του 52χρονου στο χωριό Τσάκωνη Καστοριάς, ενώ όλα τα ταξί της πόλης από νωρίς το πρωί σε ένδειξη πένθους φέρουν μαύρες κορδέλες.