Skip to main content

Συγκλονισμένη η Καστοριά από τη δολοφονία του οδηγού ταξί

Η τελευταία πράξη του δράματος, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, γράφτηκε το απόγευμα, όπου θα τελεσθεί η νεκρώσιμος ακολουθία του 52χρονου.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Καστοριά από τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί Κοσμάς Τζέλιος, από τις σφαίρες 30χρονου αστυνομικού. Ο 52χρονος είχε καταγωγή από την Τσάκωνη Καστοριάς, ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

Η τελευταία πράξη του δράματος, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, γράφτηκε το απόγευμα, όπου τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 52χρονου.

Εκατοντάδες ήταν οι φίλοι και συνάδελφοι, που παραβρέθηκαν στην κηδεία του 52χρονου στο χωριό Τσάκωνη Καστοριάς, ενώ όλα τα ταξί της πόλης από νωρίς το πρωί σε ένδειξη πένθους φέρουν μαύρες κορδέλες.

Η γυναίκα του 52χρονου βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της ενημέρωσαν χθες τις αστυνομικές αρχές για την εξαφάνιση του άνδρα, ενώ συμμετείχε μαζί με το γιο της στις έρευνες.

«Είμαστε σοκαρισμένοι. Οι ώρες που περνάω εγώ και η οικογένειά μου είναι δύσκολες», λέει η σύζυγος του 52χρονου αυτοκινητιστή στο protothema.gr. «Δεν ξέρω γιατί σκότωσαν τον άντρα μου» αναφέρει.