Skip to main content

Μαζική συμμετοχή στα συλληλητήρια σήμερα στο κέντρο (video)

Ολοκληρώθηκαν οι πορείες του ΠΑΜΕ, του ΕΚΘ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μελών της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του αντεξουσιαστικού χώρου.

Ολοκληρώθηκαν οι πορείες διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ.

Πάνω από 3.000 άτομα έδωσαν το «παρών» στα συλλαλητήρια.

Στην πορεία του ΠΑΜΕ συμμετείχαν και οδηγοί ταξί με τα οχήματά τους.

Προηγουμένως οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί στην Αριστοτέλους.

Περίπου 800 άτομα, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, φοιτητικοί σύλλογοι καθώς και μέλη του εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς αλλά και του ευρύτερου αντεξουσιαστικού χώρου, είχαν κάνει προσυγκέντρωση στην Καμάρα.

Παράλληλα, 150 άτομα του ευρύτερου αντεξουσιαστικού χώρου αποκόπηκαν κάποια στιγμή από την πορεία που ξεκίνησε στην Καμάρα και κινήθηκαν στην Ιασωνίδου.

Ανάμεσα στα σωματεία βρίσκονταν και αυτά των εργαζομένων της Lidl Hellas και του μετρό Θεσσαλονίκης, ενώ στο πλευρό του ΠΑΜΕ συμμετείχαν στην κινητοποίηση διάφορα συνδικάτα όπως οι εργαζόμενοι τουριστικών επισιτιστικών επιχειρήσεων και στα Λιπάσματα Καβάλας, συνταξιούχοι καθώς και μέλη της Επιτροπής Ευόσμου και της Ένωσης λογιστών.

Στις 10.00 ξεκίνησε και η συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στην Εγνατία με Μητρ. Γενναδίου και αργότερα έγινε η συγκέντρωση της ΟΚΔΕ στην Αγ. Σοφίας.