Skip to main content

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λευκό Πύργο για τον ΟΑΣΘ

Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας απηύθυνε μέσω facebook η Βασιλική Νάκου, μέλος Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης

Συγκέντρωση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον ΟΑΣΘ και την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19.00 το απόγευμα στο Λευκό Πύργο.

Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας απηύθυνε μέσω facebook τις τελευταίες ημέρες η Βασιλική Νάκου, μέλος  Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η κ. Νάκου έκανε λόγο για μια αυθόρμητη και ανθρώπινη κίνηση, καθώς το τελευταίο διάστημα έβλεπε τους πολίτες να αγανακτούν λόγω της κατάστασης.  

«Επιτέλους, δεν είναι δυνατόν η Θεσσαλονίκη να είναι σ' αυτή την κατάσταση. Η ιστορία του ΟΑΣΘ είναι πολύ παλιά για την πόλη. Ο ΟΑΣΘ πρέπει να εκσυγχρονιστεί, δεν είναι δυνατόν μια ολόλήρη πόλη σε ομηρία. Πήρα την απόφαση αυτή γιατί δεν αντέχω να βλέπω τους συμπολίτες μου να ταλαιπωρούνται», τόνισε, μιλώντας στη Voria.gr η κ. Νάκου.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι η ενέργειά της αυτή δε σχετίζεται με κάποιο κόμμα ή φορέα. «Πρέπει να κάνουμε κάτι για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Να πάρουν πρωτοβουλία και ο δήμος Θεσσαλονίκης και η Περιφέρεια, όχι ότι είναι αρμόδιοι για το πρόβλημα, αλλά να ενεργοποιηθούν. Έχει παραλύσει η πόλη», σημείωσε.

Κάλεσε τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΑΣΘ, που συμμετέχουν, εκ μέρους του Δήμου Θεσσαλονίκης Γιώργος Δημαρέλος και της Περιφέρειας Κεντρικής Μανεδονίας Χρήστος Τερζανίδης, να εξηγήσουν τι συμβαίνει με την αστική συγκοινωνία στην πόλη.