Skip to main content

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη διακοπή παροχής ρεύματος σε ανέργους

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για το ζήτημα των διακοπών ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά και για τους διακανονισμούς των ανεξόφλητων λογαριασμών.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Παπαναστασίου πραγματοποίησαν μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης Κατοίκων Τούμπας σήμερα στις 11 το πρωί.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για το ζήτημα των διακοπών ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά και ζητούν διακανονισμό των ανεξόφλητων λογαριασμών σύμφωνα με τις οικονομικές τους δυνατότητες.

«Είναι σημαντικό να μην είναι κανένας μόνος του, να ξεπεράσουμε το εγώ μας και την ντροπή που μας ωθεί στον ατομικισμό. Το να μην έχει κάποιος να πληρώσει τους λογαριασμούς δεν είναι ντροπή, αλλά φυσικό επακόλουθο», αναφέρει η Ανοικτή Συνέλευση Κατοίκων Τούμπας.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη η ΔΕΗ αποφάσισε την παράταση της ρύθμισης των 36 δόσεων για ένα μήνα, δηλαδή μέχρι την 31η Οκτωβρίου, λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχιζόμενη προσέλευση, με αμείωτο ρυθμό, των πελατών της Επιχείρησης για να ενταχθούν στη ρύθμιση των συγκεκριμένων δόσεων χωρίς προκαταβολή.