Skip to main content

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ (φωτο + video)

Οι οπαδοί του «Δικεφάλου» διαμαρτυρήθηκαν για τη σκληρή τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα ενώ στη συνέχεια έκαναν πορεία προς την Τούμπα

Σε μια... μικρή Τούμπα μετατράπηκε για μια ακόμη φορά η Καμάρα, αφού εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Συνδέσμων και της ΠΑΕ για συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τη σκληρή τιμωρία που έχει επιβληθεί στην ομάδα. 

Τα δύο ρεύματα της Εγνατίας παρέμειναν κλειστά για αρκετή ώρα ενώ στη συνέχεια οι οπαδοί πραγματοποίησαν πορεία προς το γήπεδο καθώς έχει τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη στην οποία οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση εναντίον του Πανιωνίου.

Κάτω από την Καμάρα στήθηκε εξέδρα όπου φιλοξενήθηκαν οι ομιλίες. Παράλληλα, στην Εγνατία πάρκαραν καντίνες ενώ υπήρξαν και σταντ που πουλούσαν κασκόλ και σημαίες του «Δικεφάλου».

Σημειώνεται πως οι οπαδοί κάθε τόσο φώναζαν συνθήματα ενώ ακόμη πέταξαν φυλλάδια με μηνύματα κατά παραγόντων άλλων ομάδων αλλά και της δικαιοσύνης.

Το «παρών» στο συλλαλητήριο έδωσαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στο συλλαλητήριο βρέθηκαν ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, νυν (Μαλεζάς, Πέλκας και Μαουρίσιο) αλλά και παλαίμαχοι (Αποστολίδης, Λεοντιάδης, Τουρσουνίδης), το γυναικείο τμήμα χάντμπολ, εκπρόσωποι της ΚΑΕ, και του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη προεξέχοντος του προέδρου Θανάση Κατσαρή και άλλα μέλη της οικογένειας του συλλόγου.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Κατσαρής δήλωσε:

«Θέλουμε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή στα γήπεδα και όχι στα νοσοκομεία και τα δικαστήρια.

Βρισκόμαστε πιστοί στη μεγάλη ιδέα του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚτσήδικος λαός αγωνίζεται εδώ και 92 χρόνια για τα δίκαια αιτήματα της.

Οι δεκαετίες του 50'. 60', 70', τότε που είχαμε τη μεγάλη ομάδα και έπρεπε κάθε χρόνο να κατακτούμε τον τίτλο, το ΠΟΚ, τα συνεταιράκια έκαναν τα πάντα για να μην κατακτήσουμε τίτλους.

Σήμερα αυτοί δεν υπάρχουν. Σήμερα προσπαθούν να δημιουργήσουν ξανά το ΠΟΚ. Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη, τον μεγάλο ηγέτη.

Μην πυροβολείτε την Μακεδονία, μην σκοτώνετε τη Θεσσαλονίκη».