Skip to main content

Παραδόθηκε η Ωραιοκάστρου, αλλά οι κώνοι παραμένουν

Οι οδηγοί που επιχείρησαν να διέλθουν από την οδό Ωραιοκάστρου είδαν και πάλι τον δρόμο κλειστό με κώνους. Τι λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους οδηγούς στην οδό Ωραιοκάστρου, στην είσοδο της Νικόπολης, και συγκεκριμένα το τμήμα που συνδέει τη Νικόπολη με τη Σταυρούπολη. Κι αυτό γιατί, ενώ υπήρξε ενημέρωση ότι ο δρόμος αποδόθηκε στην κυκλοφορία, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Σύμφωνα με χθεσινό τηλεγράφημα του ΑΜΠΕ, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Παύλου Μελά, Στέφανος Βάρφης, δήλωσε πως ο συγκεκριμένος δρόμος «αποδόθηκε στην κυκλοφορία». Όμως, οδηγοί που επιχείρησαν να διέλθουν από την οδό Ωραιοκάστρου είδαν και πάλι τον δρόμο κλειστό με κώνους. Πολλοί ήταν οι δημότες που τηλεφωνούσαν από το πρωί τόσο στον δήμο όσο και στη Voria.gr ζητώντας εξηγήσεις.

«Το έργο παραδόθηκε πράγματι χθες από την Εγνατία Οδό. Ωστόσο, σήμερα τοποθετήθηκαν κώνοι προκειμένου να ρυθμιστούν από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας οι φωτεινοί σηματοδότες, διαδικασία η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας», διευκρίνισε, μιλώντας στη Voria.gr, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Βάρφης.