Skip to main content

Συγχαρητήρια Μπουτάρη σε Τσίπρα για τον μικρό Αμίρ

Αφγανάκι την κέρδισε τη σημαία, Αφγανάκι έπρεπε να την κρατήσει, τόνισε ο δήμαρχος κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Τα συγχαρητήρια του έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τη στάση του στο θέμα με τον 11χρονο Αφγανό Αμίρ και την επιβράβευσή του.

«Είχαμε μια ευχάριστη είδηση και να δώσω συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό, που επιβράβευσε το μικρό Αφανάκι δίνοντας του τη σημαία. Αφού αυτό αποφασίστηκε αυτό έπρεπε να το κρατήσει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου σημείωσε ότι εφόσον αυτό αποφασίστηκε αυτό έπρεπε να γίνει. «Αφγανάκι την κέρδισε, αφγανάκι έπρεπε να την κρατήσει», τόνισε, σχετικά με το θέμα της παρέλασης και το ποιος θα κρατήσει τη σημαία.

Στην τοποθέτησή του θυμήθηκε και την περίπτωση του Οδυσσέα Τσενάι ενώ απευθυνόμενος σε δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Εντάξει" σχολίασε πως «ένα παιδί ταλαιπωρήθηκε, αρίστευσε και του στέρησαν τη χαρά. Σκεφτείτε να ήταν τα δικά σας παιδιά στη θέση τους».