Skip to main content

Μπουτάρης: Είμαι Αρειανός αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ευρωπαϊκού επιπέδου

Ο ΠΑΟΚ τίμησε όχι μόνο τον σύλλογο και τους οπαδούς αλλά και ολόκληρη την πόλη, δήλωσε ο δήμαρχος. Αιχμές από Καλαφάτη για όψιμους ΠΑΟΚτσήδες

Τα συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του κυπέλλου έδωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ανακοινώνοντας πως θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να τιμηθεί η ομάδα του δικεφάλου.

«Όλο το δημοτικό συμβούλιο θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Τίμησε όχι μόνο τον σύλλογο και τους οπαδούς αλλά και ολόκληρη την πόλη. Ήταν μια επιβράβευση γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ανέφερε, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου.

Όπως σημείωσε, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου. «Το παραδέχομαι αν και είμαι Αρειανός και όλοι οι Αρειανοί το ίδιο λένε και αν δεν το παραδέχονται είναι μίζεροι και μικρόψυχοι», τόνισε.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης «Εντάξει» Σταύρος Καλαφάτης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την κατάκτηση του κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας αιχμές για όψιμους ΠΑΟΚτσήδες.

«Να δώσουμε τα συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί κακά τα ψέματα υπάρχουν και όψιμοι ΠΑΟΚτσηδες». «Υπάρχουν και πολιτικοί λόγοι που χαϊδεύουν τις επιτυχίες για λίγα ψηφουλάκια. Υπάρχουν και κάποιοι από εμάς που είμαστε ΠΑΟΚτσάκια από τα σκληρά χρόνια, από τότε που γεννηθήκαμε», ανέφερε, προτείνοντας ότι «πρέπει να έρθει η ομάδα για να τιμηθεί». «Διψάει η πόλη για διακρίσεις και μέσα από τον ΠΑΟΚ φωτίζεται η πόλη ακόμα περισσότερο σε όλη την Ευρώπη», υπογράμμισε ο κ. Καλαφάτης.